Kyykkäkisan tulokset

Nyt on saatu avattua Värtsiläpäivät, jo lähes perinteeksi muodostuneella kyykkäottelulla. Sadekkaan ei haitannut pelaajia, vaikka kasteli paidat todella märiksi. Joukkueita ilmoittautui kuusi, joista viisi tuli pelaamaan.                                        Värtsilän Palohaka puolusti viime vuotista mestaruuttaan uudella kokoonpanolla. Voiton vei kuitenkin uusi tulokas, AsemaTenka joukkue, jossa pelasivat seuraavat, Helena Pakarinen, Tero Partanen, Jussi Kinnunen ja kapteenina Martti Makkonen.

Toiseksi ylsi Värtsilän Palohaka, Kunnas Kaisa, Koukku Toni, Väyrynen Artturi ja kapteenina Teemu Koljonen.

Kolmanneksi ponnisteli Kyykkärit, Purmonen Örn joukkue, Sanna Ahlqvist, Eetu Purmonen, Mika Örn ja kapteenina Markku Purmonen.

Värtsilän Kisa kiittää kaikkia kilpailijoita ja katselijoita mukana olosta ja luomasta

perinteistä kesähupailu tunnelmaa ja mukavaa yhdessä oloa. Kiitos!

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

Kommentointi on suljettu.