Joulukuusia

Värtsilän Kisa myy joulukuusia Kisan laavulla 22.12.2018 klo 10.00 – 12.00. Osataja saa valita ja hinnoitella kuusen. Kuusi kaadetaan paikan päällä ja kotiin kuljetus kuuluu hintaan. Kuusista saatu tuotto menee Kisan tilille ja käytetään kuntosali toimintaan.

Värtsilän Kisa

Kinkkukävely

Nyt on sitten suoritettu tämän vuoden viimeinen ”urheilu tapahtuma”, kinkkukävely. Mukavasti oli kävelijöitä, 45 reipasta ulkoilijaa. Suoritimme arvonnan klo 14.45, kun kävelijöitä ei enää kuulunut tulevaksi. Kinkun paistoon pääsevät Jouko Jääskeläiinen, Teemu Koljonen ja Toni Koukku. Kahvi paketit menivät seuraavasti, Irenen Peuhkurinen, Raili Niiranen ja Arja Pekkarinen. Suut makeaksi saavat Aila Väänänen, Roosa Styborg ja Helinä Leppänen. Kiitämme kaikkia kinkkukävelyyn osallistuneita, ja toivotamme Joulu Rauhaa kaikille.

Värtsilän Kisa

Värtsilän HIIHTOLADUT

Värtsilään on tänään tehty hiihtolatuset. Pururata ja peltolenkki on yhteensä 4.5 km pitkä. Nyt hiihtelemään, ja tekemään joulukinkulle ja muille herkuille tilaa herkutella. Ja sunnuntainahan on kinkkukävely klo 13 – 15.

Värtsilän Kisa

Kisan KINKKUKÄVELY

Taas on se aika vuodesta, että ”kinkut on pistettävä liikkeelle”. Järjestän kinkkukävelyn 16.12. klo 13.00 – 15.00 välisenä aikana Värtsilän Kylätalolla. Entiseen tapaan ulkoiluksi riitää vähintään puolituntia kävelyä, pyöräilyä tai potkukelkkailua. Arvomme kolme kinkkua, kolme kahvipakettia ja kolme suklaakonvehti rasiaa. Tarjoamme lämpimän mehun, joulutortun ja piparin. Osanottto maksu on 5 €. Tervetuloa toivoo Värtsilän Kisa.